Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

rosół drobiowy zagotować dodac do niego końcówki szparagów te bardziej zdrewniałe, gotować do ich miękkości (tj. jakieś 15-20 minut)


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    taka rzadzizna jest kremem ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczna zupka
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !