Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w plastry albo kosteczkę, przesmażyć na maśle. Cebulę obrać drobno pokroić. Ogórki pokroić w półplasterki. Paprykę pokroić w kostkę albo w krótkie słupki. Mięso rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem.
Jajka wybić i roztrzepać.

Przygotowane kotlety panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano.

Na każdy usmażony kotlet kłaść przygotowane składniki każdego po troszku. Przykryć plastrem sera. Kotlety położyć w naczyniu żaroodpornym i zapiekać do rozpuszczenia sera.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie schaboszczaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_sl

    Smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !