Sposób przygotowania

Masło z cukrem i żółtkami utrzeć. Żelatynę namoczyć w połowie mleka, resztę mleka zgrzać ale nie gotować, dodać namoczoną żelatynę, całość ostudzić. Dodać do kremu, ubite białka również. Podzielić na dwie części, do jednej dodać kakao.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    ciekawi mnie smak
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    szkoda że zdjęcia nie ma tego lodowca
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !