Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy mikserem do uzyskania jednolitej masy. Wodę dodajemy dotąd aż ciasto będzie lejące, nie za gęste. Smażymy naleśniki na złoty kolor.

Nadzienie:
ser biały w kostce - 2 szt
śmietana - 3 łyżki
cukier - 2 łyżki
cukier waniliowy - do smaku

Ser biały mieszamy ze śmietaną, cukrem i cukrem waniliowym. Przygotowaną masą smarujemy naleśniki i zwijamy w rulon.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    według mnie takie naleśniki najlepiej smakują podsmażone na maśle :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tez chciałam napisać, że ser zawijam w kopertę w naleśnik i obsmażam po obu stronach, wtedy ser jest smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MartaKarasia90

    mmm aż napadła mnie ochota na naleśniki ;) oczywiście na maśle
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    meg1984

    uwielbiam naleśniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    także lubię takie na masełku,palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !