Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy, panierujemy w rozbitych jajkach i bułce i smażymy na oleju.
Cebule pokrojoną w kostkę szklimy na złoty kolor na oleju.
Do garnka wlewamy 1 szkl. wody, 1 szkl. oleju i ocet, dodajemy cukier, sól, ketchup, liść laurowy, ziele angielskie i gotujemy na małym ogniu ok. 5 minut, doprawiamy pieprzem. Następnie dodajemy cebule i jeszcze dusimy przez chwilę.
Pieczarki polewamy sosikiem.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię pieczarki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, to musi być pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !