Sposób przygotowania

Ogórka myjemy i kroimy w plasterki. Oprószamy lekko solą i odstawimy na 10 minut. Następnie odciskamy powstały sok. Rzodkiewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do ogórka. Następnie dodajemy śmietanę i mieszamy. Doprawiamy do smaku pieprzem, octem i cukrem. Mieszamy starannie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    idelane do obiadku
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    tez taqaka robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie taka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !