Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcje. Każdą rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące ziemniaczanej, kłaść na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano z obu stron. Jogurt dokładnie wymieszać z majonezem i wyciśniętym czosnkiem. Kotleciki podawać z sosem.

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobre na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny pomysł z tym sosem czosnkowym,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    ssuper
  • 0
    original
    Opublikowano

    Suonatar

    smacznie wyglądają:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !