Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente, odcedzić całkowicie z wody i zostawić na sicie pod przykryciem.

Masło włożyć do dużego garnka i rozpuścić. Kapustę pokroić w płaską kostkę (1,5x1,5cm), włożyć do garnka z masłem i dusić, aż lekko zmięknie.

Pieczarku umyć, obrać z ogonków i łupinek, pokroić w plasterki i dodać do kapusty, dusić wszytsko razem, aż sok z pieczarek odparuje. Dodać pokrojoną w płatki szynkę i wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Na sam koniec dodać ugotowany makaron i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo fajne łazanki, inne i z tym co lubie
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !