Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie rozwijamy, smarujemy miękkim masłem. Posypujemy cukrem. Ciasto równomiernie posypujemy także cynamonem i białym sezamem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pysznie wyglądają :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    wow! bombowo wygladaja.. chetnie bym zjadla jednego slimaka z kawa... az sie rozmarzylam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowicie wyglądają. Aż ślinka cieknie.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Mnie również ślinka cieknie po klawiaturze na ich widok.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    są rewelacyjne! Bardzo mi się podobają i z chęcią bym spróbowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !