Sposób przygotowania

Cukinię umyć i przekroić wzdłuż, wydrążyć środki i posolić. Pieczarki, cebulę i wędlinę (szynka, kielbasa) drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, doprawić do smaku solą i pieprzem. Nadziać cukinię przygotowanym farszem i posypać serem startym na tarce o dużych oczkach. Zapiec przez 20 minut w temperaturze 180 stopni. Przed podaniem posypać pomidorem obranym ze skórki i pokrojonym w drobną kostkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    fajne łódki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zapowiada się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !