Sposób przygotowania

W garnku zagotować mleko z margaryną. Do wrzątku dodać mąkę, cukier, proszek i energicznie wymieszać łyżką. Do gorącej jeszcze masy dodawać po jednym jajku nie przerywając mieszania. Dokładnie wymieszane ciasto wyłożyć do foremki wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Jabłka obrać i pokroić na kawałki. Ułożyć na wierzchu ciasta. Upiec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychota !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny przepis
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    faktycznie,szybkie to ciasto ,takie lubię.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze smacznie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię szybkie ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie ciasta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !