Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym.Dodawać po jednym jajku cały czas ucierając.Mąkę przesiać i wymieszać z mąką ziemniaczaną i proszkiem do pieczenia.Dodać do masy aromat waniliowy oraz małymi porcjami mąkę i mieszać łyżką.Masę dokładnie połączyć i wyłożyć do tortownicy o średnicy 27 cm.Dno tortownicy wyłożyć papierem do pieczenia a boki wysmarować i wysypać bułka tartą.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie podany. Aż chce się jeść.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    wygląda przepięknie :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to jest szybkie ciasto i zawsze się udaje, czasem robię..
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha słodkość
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    chcę taki teraz zjeść!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jaka szkoda, że sezon truskawkowy już za nami.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Twoje wypieki to rewelacja widok zachwyca a smak - ?linka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie pyszności!!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda cudnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !