Sposób przygotowania

POmidory spażamy we wrzątku około 30 s.następnie obieramy ze skórki, kroimy w drobna kostkę, wrzucamy do miski. Bazlylie myjemy i siekamy. Czosnek obieramy i wyciskamy przez praskę. Wszystko łączymy ze sobą dodajemy, oliwę i doprawiamy do smaku. Zawijamy w folię, odstawiamy do lodówki na dwie godziny. Pdawać z pieczywem czosnkowym

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    niecodzienna potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    malinka18

    ja bym takie coś zjadła z chrupiącym tościkiem...mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne danie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    dla mnie coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !