Sposób przygotowania

Przygotować sobie galaretki , w jednej łyżeczce gorącej wody rozpuszczamy żelatynę , do sera ricotta dodajemy cukier waniliowy i żelatynę . o wysokiej szerokiej szklanki wlać warstwami galaretkę jagodową , serek ricotta , galaretkę jagodową , po każdej warstwie należy odczekać aż galaretka stężeje , a galaretkę drobno pokroić i kładziemy na samej górze i ozdabiamy przygotowany deser , gotowy wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !