Składniki:
ogórki małosolne | 6 sztuk |
cebula czerwona | 1 |
ząbki czosnku | 3 |
majonez | 50 ml |
liście sałaty | 3 |
rabarbar | 15 dag |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
natka pietruszki | 2 łyzki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
ogórki małosolne | 6 sztuk |
cebula czerwona | 1 |
ząbki czosnku | 3 |
majonez | 50 ml |
liście sałaty | 3 |
rabarbar | 15 dag |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
natka pietruszki | 2 łyzki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: