Sposób przygotowania

Masło topimy na patelni. Jajka brdzo dokładnie myjemy . Na rozgrzane masło wybijamy jajka, i posypujemy je kucharkiem . Jajka można przewrócić na drugą stronę i wyjdą ścięte . Można też nie przewracać a przykryć pokrywa od patelni i wyjdą pół płynne , wszystko zależy od gustu . Podawać z młodymi ziemniaczkami .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam przydała by się do tego mizeria
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ja podaję z kefirem, pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie sadzone jajka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !