Sposób przygotowania

Wodę zagotować, zalać kawę, dodać do niej 2 kostki lodu odstawić. Bitą śmietanę ubić. Dodać do niej łyżkę cukru pudru. Następnie dodać 2 łyżeczki żelatyny i połowę banana. Całość wstawić do lodówki na ok. 30 minut. Po tym czasie przełożyć do dekoratorki i dać pomału na kawę. Ozdobić poszatkowaną czekoladą, dodać wafelki ciastka. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jutro wypróbuję i powiem czy mi smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !