Sposób przygotowania

Rybę umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Opruszyć solą i pieprzem. Przygotować panierkę z bułki tartej, czosnku granulowanego i listków rozmarynu. W osobnym naczyniu rozbić jajko i panierować łososia w jajku i panierce czosnkowo-rozmarynowej, a następnie smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię łososia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe z czosnkiem nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam! Uwielbiam łososia ale w takiej panierce jeszcze nie jadłam...
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mmm fajna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię łososia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !