Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w drobną kosteczkę. Na patelni rozgrzać olej, zeszklić cebule pokrojoną w drobną, kostkę, dodać pieczarki i całość usmażyć. Dodać śmietanę i przyprawy. Dusić, aż sos zgęstnieje. Wymieszać masę z surowymi żółtkami i natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dobry farsz to połowa sukcesu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    uwielbiam pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny ten farsz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    taki też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    przydatny przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię krokiety z pieczarkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    u mnie sie sprawdza idealnie ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !