Sposób przygotowania

Babki smarujemy od środka delikatnie masą czekoladową. Galarretki rozpuszczamy każdą oddzielnie w 1 szkl wody. gdy czerwona zacznie tężec nakadamy jej po torszku bo babek. Nakładamy tak by troszkę tej galaretki zostało nam do ozdoby. Nastęnie ubijamy śmietanę dodając cukier puder i fix. Nakładamy do babeczek. Na śmietnanę kładziemy pokrojoną galaretkę, kulki czekoladowe. Można także podać dekorując owocami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Smiesznie wygladaja
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ale fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    jakie śliczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    co za cudeńka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !