Sposób przygotowania

Ser zmielić, wymieszać z pozostałymi składnikami i zagnieść ciasto. Rozwałkować ciasto o grubości ok. 1 cm i kieliszkiem wycinać kółeczka. Rozgrzać olej i smażyć pączki na brązowo. Po upieczeniu odsączyć z tłuszczu na papierowym ręczniku. Po wystudzeniu posypać cukrem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    w sam raz na słodką zakąskę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajniutkie, pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana1

    super pączusie
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie małe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super pączki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !