Sposób przygotowania

Filet z łososia kroimy w pałeczki ,prostokąty . Solimy do smaku . doprawiamy pieprzem . Na talerzyk wsypujemy sezam i mak .mieszamy składniki . Pałeczki łososia obtaczamy w panierce przyciskając. Taką rybkę smażymy na patelni teflonowej.Podajemy ozdobione natka pietruszki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    piękny i na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wygląda znakomicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !