Sposób przygotowania

Mięso myjemy , władamy do garnka gotujemy ok 30 minut, następnie wyciągamy , studzimy, obieramy. Tłuszcz rozgrzewamy dajemy obrane mięso. Cebulę obieramy kroimy w kostkę lub w plasterki , dodajemy do mięsa.doprawiamy Kucharkiem, dusimy ok 10 min, przygotowujemy bulion, zalewamy. Dusimy , następnie przyprawiamy ziołami,i bazyliom.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszny sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo ciekawy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubię sos, polać nim ziemnaiki mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Znakomity sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !