BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Przyrządzenie: szpinak umyć i odgotować,podsmażyć na maśle dodać śmietankę i zaprawić mąką dodać przyprawy:sól,pieprz,czosnek mogą być posiekane listki czosnku,posiekany koper i szczypior. Uprzednio skropioną i przyprawioną rybę (sól i pieprz) smażymy obtaczając w mące. Rozkładamy rybę na wierzch ryby kładziemy gorący szpinak i podajemy z ugotowanymi młodymi lub starymi ziemniakami posypujemy koperkiem. Ryby najlepiej użyć bez ości (mintaj lub dorsz)Ja użyłam fileta z dorsza. Smaczne i pożywne.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    takie zestawienie jest mi obce
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    ale pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się smaczne danie dla tych , którzy lubią szpinak:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    musze zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    wygląda fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    rybka, szpinak to moje smaki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    to coś w sam raz dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !