Sposób przygotowania

Masło z czekoladą rozpuścić na parze, odstaw do wystudzenia.Jajka wybij, dodaj cukier, ubij do białości, nadal miksując dodawaj wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia, czekoladę, a na koniec sparzone i osączone rodzynki i orzechy.Formę wyłóż papierem do pieczenia, wlej ciasto, wyrównaj, wstaw do nagrzanego piekarnika.Piec w 200 stopni ok.40 minut.Białą czekoladę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp wierzch upieczonego gorącego ciasta, odstaw do wystygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie ciacha !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !