Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy usuwamy żyłki i błonki . Kroimy na mniejsze kawałki . Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła i łyżeczkę oliwy . Dajemy wątróbkę smażymy ją z dwóch stron . Cebule obieramy i kroimy w piórka dodajemy do podsmażonej wątróbki . Następnie dodajemy plasterki cukinii. Smażymy ,mieszamy. Doprawiamy sosem sojowym ,pieprzem do smaku. Podlewamy lekko woda ok 3 łyżki i chwilę dusimy . Podajemy

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    z cukinią jeszcze nie robiłam. Na pewno spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    coś cudownego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !