Sposób przygotowania

Makaron muszelki gotujemy al-dente w lekko osolonej wodzie z dodatkiem 3 łyżek oleju. Następnie odcedzamy z wody. Słoninę kroimy na drobną kosteczką, podsmażamy na patelni, dodajemy masło i mieszamy. Na tym tłuszczu podsmażamy muszelki. Na makaron rozkruszamy ser. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    lubię
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Moje dzieci często chcą takie jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniam smaczne;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !