Sposób przygotowania

Truskawki umyć i przekroić na połówki. Śmietanę z łyżką cukru ubić na pół sztywno. Poziomki rozgnieść z łyżką cukru.Bezy pokruszyć na mniejsze kawałki. W wysokim kieliszku lub szklance , układać warstwy bezy truskawki , poziomki bita śmietana , na wierzch pokruszyć bezą , jeść od razu lub - ja chłodzę w lodówce tak aby owoce puściły sok.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wspaniały deser, w dodatku tak pięknie podany :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Uwielbiam takie desery:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    sama słodycz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !