Składniki:
fasolka szaragowa | 15 dkg. |
sól i pieprz | |
pomidorki cherry | 6 szt. |
rzeżucha | 1 pęczek |
ocet winny | 2 łyżki |
cukier | |
oliwa | 4 łyżki |
mortadela | 10 dkg. |
mozzarella | 25 dkg. |
jajko | |
bułka tarta pikantna | 1/2 szkl. |
olej do smażenia |
fasolka szaragowa | 15 dkg. |
sól i pieprz | |
pomidorki cherry | 6 szt. |
rzeżucha | 1 pęczek |
ocet winny | 2 łyżki |
cukier | |
oliwa | 4 łyżki |
mortadela | 10 dkg. |
mozzarella | 25 dkg. |
jajko | |
bułka tarta pikantna | 1/2 szkl. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: