Sposób przygotowania

Pomidory dokładnie myjemy i osuszamy, następnie kroimy w plastry. Chleb smarujemy masłem, kładziemy plastry parówki i pomidora, nakrywamy drugą kromką chleba również posmarowaną masłem. Wkładamy kanapki do tostera na 10minut. Ogórki kroimy i wykładamy na talerzyk obok tostów, a na wierzch kładziemy sałatkę z fasolki szparagowej i marchewki i paprykę konserwową. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię tosty;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ciekawe połączenie składników;) super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniam super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !