Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso wieprzowe kroimy w 2cm plastry. W garnku rozgrzewamy niewielką ilość oleju, następnie układamy plastry mięsa i rumienimy je z 2 stron, następnie wlewamy wodę, dodajemy łyżeczkę soli, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i nieco Kucharka. Gotujemy 45 na wolnym ogniu, następnie dodajemy cebulę pokrojoną w talarki i gotujemy dalej - jeśli wody mało co zostało a mięso jest jeszcze twarde to można trochę dolać, ale niezbyt dużo.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    rodzinka lubi, zrobie kiedys

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !