Sposób przygotowania

Umyte, oczyszczone z szypułek i pestek owoce wymieszać z cukrem (0.5 szklanki). Wyłożyć je do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Masło połączyć z cukrem (0.5 szklanki) i maka. Powinno to mieć konsystencje sypka. Posypać ciastem nasze owoce i wstawić do gorącego piekarnika na 35 minut. Wierzch powinien być zrumieniony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetnie się zapowiada, takiej jeszcze nie jadłam wiec koniecznie muszę wypróbować :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    smakowity deser
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    poproszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wygląda bardzo smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    uwielbiam takie desery
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smacznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny ten deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !