Sposób przygotowania

Mięso ugotowałam w wodzie z przyprawą uniwersalną, dodałam obrane ziemniaki. Gdy mięso było miękkie wyjęłam i oddzieliłam od kości. Do ziemniaków wrzuciłam umytą botwinkę. Podgotowałam do miękkości. Doprawiłam kwaskiem cytrynowym, solą i dodałam jogurt-można go zastąpić śmietaną. Dodałam mięso i wszystko zmiksowałam. Podałam z jajkami ugotowanymi na twardo.
Smacznego :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ładnie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ładnie się prezentuje
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !