Sposób przygotowania

Więc tak , polędwice całą natarłam ziołami , kucharkiem ja używam śródziemnomorskiego i czosnkiem i pokrojonymi pistacjami , następnie na oliwie z czosnku podsmażyłam mięso , potem zalałam wodą i dusiłam do miękkości ok 20 min max ;)
Ziemniaki ugotowałam , na pół twardo by sie nam ładnie kroiły , ogórka obrałam i obieraczką zrobiłam paski na których położyłam całe danie , z resztek ogórka zrobiłam mizerie :)
Gdy mięsko gotowe , ładnie wsyztsko pokroiłam w plastry i ułożyłam jak na zdjeciu , można polać powstałym sosem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    w połączeniu z pistacjami musi być baaardzo pyszne :)
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no sama byłam w szoku :) ale wyszło super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Polędwica i pistacje to rzadko spotykane połączenie, ale musi być rewelacyjne w smaku. Trzeba tym przepisem zaskoczyć gości.
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Teraz dużo się gotuje właśnie z orzechami , ciągle je dodają więc i ja spróbowałam ,smak inny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !