Sposób przygotowania

Na patelnie włożyłam kiełbasę chorizzo i ją przysmażyłam, nie dodawałam tłuszczu ponieważ podczas smażenia, z kiełbasy wydobywa się tłuszcz. Po chwili dodałam mortadelę i suszone pomidory. Gdy się wszystko przysmażyło, dodałam jajka. Parę chwil trzymałam na ogniu po czym włożyłam do nagrzanego piekarnika, na 200 stopni na około 10 minut. Przed włożeniem do piekarnika posypałam frittatę żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    polecam:)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !