Składniki:
wołowina bez kości | 0,5 kg |
pieczarki | 300 gram |
cukier | 1 łyżeczka |
masło | 50 gram |
papryka | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
ryż | 4-5 łyżek |
wołowina bez kości | 0,5 kg |
pieczarki | 300 gram |
cukier | 1 łyżeczka |
masło | 50 gram |
papryka | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
ryż | 4-5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: