Sposób przygotowania

Mięso pokroić w cienkie plasterki,polać przyprawą do zup wymieszaną z cukrem,papryką i czosnkiem roztarym z solą,zostawić w przykrytym naczyniu na około 1 godz.Umyte i pokrojone pieczarki smażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulą.Dodac wodę i dusić do miękkości.Mięso zalać litrem gorącej wody,zagotować,dodac grzyby i gotowac na wolnym ogniu pod przykryciem do miękkości.Zaprawić zupę mąką dokładnie rozmieszaną z woda zagotowac.Do zupy podac osobno ryż.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam pieczarki;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jedna z moich ulubionych zup
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smakowita zupka i bardzo pożywna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    musi być super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !