Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso mielone podsmażyć bez tłuszczu (tłuszcz wytopi się z mięsa). Następnie wkroić cebulę posiekaną w kostkę, siekany koperek i siekaną natkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    aż dwa słoiczki koncentratu to nie pomyłka ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Nie, to nie pomyłka. Do tego przepisu używałam koncentratu z marketu netto, a on jest trochę rzadszy i użyłam dwa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !