Sposób przygotowania

fasolkę obrać umyć i wrzucić na 10min.do wrzątku odcedzić,paprykę umyć przekroić usunąć gniazdo nasienne,pomidorki opłukać i przekroić na połowę mięso opłukać osuszyć i uformować cienki płat oprószyć solą i pieprzem ułożyć na nim pokrojoną paprykę,pomidorki i fasolkę szparagową ciasno zwijać w roladę skropić olejem ułożyć na blasze tak aby się nie rozwinęła wstawić do piekarnika i upiec w temp.180st.ok.godziny,zamiast cielęciny możemy użyć pierś z kurczaka lun indyka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    oj zjadłoby się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !