Sposób przygotowania

makaron gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, odcedzamy, przelewamy zimną wodą i zostawiamy do wystygnięcia patisony wydrążamy, miąższ kroimy w kostkę, ser i szynkę kroimy w kostkę, selera i kukurydzę odcedzamy z zalewy wszystkie składniki dokładnie mieszamy z majonezem, w razie potrzeby doprawiamy, sałatką nadziewamy wydrążone patisonki

Komentarze

  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakiej wielkości puszki, słoiki i inne opakowania produktów? są w sprzedaży różne...
  • 3
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pyzuniu: 860 g słoik patisonów, 300g słoik selera i 400 g puszka kukurydzy czy coś jeszcze?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    niezłe patisonki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !