Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pstrągom odcinamy głowy (można je zostawić, ale ja nie lubię, gdy jedzenie na mnie patrzy w trakcie konsumpcji :-P), dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Lekko solimy, skrapiamy w środku i na zewnątrz sokiem z cytryny, doprawiamy pieprzem.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo dobrze przygotowana rybka.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Apetyczna rybka. Lubię pstrąga z grilla.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    To,co lubię najbardziej!
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    zdrowo i pysznie
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    chcę takiego! I to już! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mysiuniu, już się robi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !