Sposób przygotowania

W litrze gorącej wody rozpuszczamy kostkę rosołową mieszamy . Dodajemy żelatynę według proporcji podanych na opakowaniu .Dobrze mieszamy do rozpuszczenia sie żelatyny . Jajka gotujemy studzimy kroimy w plastry. Paprykę myjemy usuwamy gniazdo nasienne i kroimy ją w kosteczkę .Fasolkę odcedzamy z zalewy . do miseczek wkładamy plaster jajka dajemy następnie ,fasolkę paprykę i jajka na przemian . Zalewamy tężejąca się galaretką .Wstawiamy do lodówki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy z octem jabłkowym
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !