Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Skrzydełka dokładnie umyć pokroić każde na 3 części. Jedną z części (najcieńszą końcówkę) odrzucić a pozostałe przyprawić w misce musztardą, solą, pieprzem, suszoną pietruszką i 2 łyżkami oleju lub oliwy. Całość dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na ok 2 godziny (czym dłużej tym lepiej) żeby mięso skruszało.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre do chrupania..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygladaja bardzo smacznie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo Rafał byłby zachwycony :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    świetna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    muszą mieć bardzo oryginalny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    apetycznie wygladają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wyglądają bardzo smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysznie tu;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    Muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !