Sposób przygotowania

buraczki obrałam, potarkowałam i ugotowałam w wodzie z dodatkeim kostki bulionowej. Gdy zupa ostygła dodałam maślankę, ogórka zielonego potarkowanego, jajka pokrojone w kostkę i dużo kopru poszatkowanego. Całość schłodziłam w lodówce.
Super zupa na upały.

Smacznego :)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale ma ładny kolor

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !