Sposób przygotowania

CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY W PÓŁKSIĘŻYCE. DODAJEMY OGÓRKI POKROJONE W PÓŁPLASTERKI I POMIDORY W KAWAŁKI, NA KONIEC RWIEMY SAŁATĘ. MIESZAMY. WYMIESZANĄ SAŁATKĘ POSYPUJEMY ZIOŁAMI I DODAJEMY OLEJ WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY. PODAJEMY DO OBIADU PO OKOŁO 30 MINUTACH.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    fajna
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sałatki do obiadu musza byc, przepyszne! ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie sałatki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !