Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i obgotować, odcedzić. Kapustę dusić na margarynie, dodać kucharek i przyprawy, a następnie śmietanę rozrobioną z wodą, octu do maku. Zagęścić wodą z mąką, posypac koperkiem.
Polecam jako dodatek do obiadu, do mięs, sama róznież fajnie smakuje. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam młodą kapustkę , mniam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna kapustka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jeszcze nie jadłam na śmietanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jeszcze nie jadłam na śmietanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    takiej nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !