Składniki:
ciasto francuskie | 30 dag |
jajko | 1 szt |
ugotowane mieso | 75 dag |
pieczeń cielęca | 25 dag |
drobno posiekane cebulki | 2 łyżki |
pokrojona natka | 2 łyżki |
koniak | 2-3 łyżki |
grzyby | 15 drobno pokrojone |
orzechy włoskie | 3 mielone |
ciasto francuskie | 30 dag |
jajko | 1 szt |
ugotowane mieso | 75 dag |
pieczeń cielęca | 25 dag |
drobno posiekane cebulki | 2 łyżki |
pokrojona natka | 2 łyżki |
koniak | 2-3 łyżki |
grzyby | 15 drobno pokrojone |
orzechy włoskie | 3 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: