Sposób przygotowania

Z papryki ostrym nożem odciąć części nasady,paprykę umyć i usunąć nasiona.Twaróg zmiksować,dodając jajka,przecisnięty czosnek,sól,pieprz oraz paprykę mieloną.Każdą paprykę nadziać farszem i na wierzch połozyć po 1 łyżce śmietany.Naczynie żaroodporne posmarować olejem ,włożyć paprykę i wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 stopni na 15 minut.
Podawać na gorąco.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie pieczonki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oooo, z takim nadzieniem nie spotkałam się , ciekawe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie też Twój pomysł jest zupełnie nowy i apetycznie się zapowiadający.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna zawsze robiłam z mięsem :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czyli trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale się jej nadziało :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tak jeszcze nie jadłem - bomba!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    papryka i twaróg ,jestem ciekawa smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetnie smakuje - polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki,bardzo lubię takie dania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !