Sposób przygotowania

Paluszki kroimy wzdłuż na pół, a następnie w niedużą kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy, dodajemy do pokrojonych paluszków. Dodajemy majonez oraz 3 łyżki posiekanego szczypiorku. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Sałatkę nakładamy do małych salaterek, posypujemy pozostałym szczypiorkiem. Podajemy schłodzoną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawe jak smakują paluszki z kraba hmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajnie podane :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prezentuje się apetycznie
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ale fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    genialna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !