Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Buraki obieramy, myjemy i kroimy w grubsze plasterki. Przekładamy do garnka, zlewamy 2 litrami wody i gotujemy na małym ogniu do miękkości.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    w tej wersji nigdy nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię taki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa i ładnie z jajkiem wygląda
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wywar z samych buraków - bez mięsa czy choćby warzyw innych ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wywar z samych buraków - bez mięsa czy choćby warzyw innych ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajna i lekka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobra zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna zupa
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smacznie podana zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !