Sposób przygotowania

włoszczyznę oczyścić umyć zalać wodą w garnku dodać przyprawy i kostkę rosołową,paprykę umyć pokroić i włożyć do garnka z warzywami i gotować ok.30min.wywar odcedzić warzywa pokroić dodać do wywaru razem z osączoną z zalewy fasolą i gotować doprawić do smaku solą i pieprzem w oddzielnym naczyniu ugotować makaron w osolonym wrzątku odcedzić i dodać do zupy wymieszać i podawać posypaną koperkiem lub natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie zupy a ta zapowiada sie smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna zupka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !